Service-shop palvelupaja


Service shop -palvelumme avulla pystymme maalauksen ohella esimerkiksi purkamaan ja kasaamaan tuotteesi. Näin saat koko maalaustoteutuksen saman katon alta.

Service-shop -palvelumme mahdollistaa sinulle kokonaispalvelut saman katon alta


Valmistatko monista komponenteista koostuvia tuotteita, joiden purkaminen ja kasaaminen maalausta varten on tuottanut ongelmia? Ei enää. Meillä on hyvin valaistu hygieeninen palveluhalli, jossa pystymme purkamaan tuotteesi komponentit maalausta varten ja kokoamaan ne uudelleen ammattitaitoisesti maalauksen jälkeen.

Pystymme tekemään myös esim. työläät kierteiden avaukset ja tarvittaessa myös likaisemmat työvaiheet onnistuvat valvotusti niille omistetuissa tiloissa.

Voit siis lähettää tuotteesi meille kokonaisuudessaan maalaukseen ja me hoidamme loput.

→ Lue lisää maalausprosessista

Linjateräs - service shop ja kasauspalvelumme mahdollistavat laaja-alaiset kokonaisuudet käyttöösi jauhemaalauksen saralla
Linjateräs - service shop ja kasauspalvelumme mahdollistavat laaja-alaiset kokonaisuudet käyttöösi jauhemaalauksen saralla

Jauhemaalaus on kestävä, kustannustehokas ja näyttävä tapa viimeistellä tuotteesi

Pulveri- eli jauhemaalaus on kestävä ja kustannustehokas pinnoitustapa etenkin metalleille. Olemme kehittäneet tehokkaan, modernisoidun maalausprosessin 7-vaiheisella esikäsittelyprosessilla ja seurannalla. Jauhemaalattu pinta on myös ympäristön kannalta kestävä ratkaisu ja se pysyy hyvänä jopa 50 vuotta.

Pulverimaalaus on ympäristölle ystävällinen valinta

Olemme tarkkoja hiilijalanjäljestämme, materiaaleista ja siitä miten niitä käytämme.

Pulverimaaleissa ei käytetä lainkaan kloorattuja hiilivetyjä eikä orgaanisia liuottimia, jolloin vältytään haihtuvien kaasujen ilmakehää kuormittavilta VOC-päästöiltä. Lisäksi keräämme maalauksessa niin sanotusti ohiruiskutetun maalin talteen ja käytämme sen uudelleen – maalin käyttöaste on siis lähes 100%.

Olemme kehittäneet myös paremman tavan pakata ja tehneet ympäristölle ystävällisempiä materiaalivalintoja. Kaiken tämän lisäksi, meillä on käytössä solumuovi-indeksi, jolla pystymme vertaamaan solumuovien määrää maalattuihin ratametreihin. Meille on myönnetty ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Kiinnostuitko?

Tuo tuotteesi meille pulverimaalaukseen


Mitä ottaa huomioon kun tuot tuotteesi pulverimaalattavaksi?

Maalipinta viimeistelee tuotteesi näyttäväksi. Se ei kuitenkaan peitä tuotteesi muotoja. Toisin sanoen, jos tuotteessasi on epätasaisuuksia tai muita epäkohtia, maalipinta ei pysty niitä korjaamaan. Muista siis aina valmistaa tuotteesi huolellisesti ennen maalausta. Esimerkiksi, jos siinä näkyy viimeistelemättömiä hitsaussaumoja tai muuta vastaavaa ennen maalausta, näkyvät ne maalauksen jälkeenkin, mutta maalattuina.

Tuotteesi tulevaisuus alkaa meiltä.

Linjateräs Oy

linjateräs — high-quality powder coating