Töihin Linjateräkselle?

Olemme aina kiinnostuneet saamaan hakemuksia sopivilta ja motivoituneilta henkilöiltä, jotka ovat kiinnostuneita liittymään osaksi kasvavaa yritystämme. Meillä Linjateräksellä vaalitaan tekemisen meininkiä, jossa kaikkien on ilo työskennellä.

→ Lue lisää arvoistamme ja yrityksestämme

Arvostamme teknistä koulutusta ja alan työkokemusta. Ensisijaisesti etsimme kuitenkin motivoituneita, kunnianhimoisia ja luotettavia henkilöitä jotka jakavat halumme sitoutua tuottamaan ja kehittämään laatua, teknistä tarkkuutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Vaikka meillä ei sattuisi olemaan juuri koulutustasi ja kokemustasi vastaavaa paikkaa avoinna, voit silti lähettää meille hakemuksen.

Meille on myönnetty myös ulkopuolisen tahon auditoima Great Place To Work -sertifikaatti. Koska se myönnetään mm. työntekijähaastatteluiden ja -kokemusten perusteella, kertoo se, että meillä on hyvä työskennellä.

→ Lue lisää sertifikaatista

Jos tunnet olevasi juuri oikea henkilö vahvistamaan kasvavaa joukkoamme, kerro minkälaisesta paikasta olet kiinnostunut ja otamme sinuun yhteyttä sinulle sopivan työpaikan tullessa saataville.

Ota rohkeasti yhteyttä, olemme aina kiinnostuneita hyvistä tyypeistä!

Great Place To Work certification

Lisätietoja:

Tero Viitanen

Toimitusjohtaja
tero.viitanen@linjateras.fi
+358 40 521 5183

Tuotteesi tulevaisuus alkaa meiltä.

Linjateräs Oy

linjateräs — high-quality powder coating