Lisensoitu pulverimaalaamaan eduksesi


Haluamme taata sinulle asiakkaanamme parasta mahdollista kokonaispalvelua ja -laatua. Siksi meille on tärkeää, että toimintaamme arvioi myös monet riippumattomat tahot esimerkiksi erilaisten sertifikaattien ja lisenssien avulla. 

Sertifioitu kumppanisi, koska laatu ja palvelu ratkaisee


Korkea laatu ja tarkasti toimiminen on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi olemme halunneet, että omien tiukkojen laatu- ja toimintakriteeriemme lisäksi, usea riippumaton taho sertifioi ja auditoi toimintaamme.

Meille on myönnetty mm. ISO45001 työturvallisuusjärjestelmä- ja työterveyssertifikaatti, ISO9001 laatusertifikaatti, ISO14001 ympäristösertifikaatti ja suomalaisen työn Avainlippu. Lisäksi korkea luottokelpoisuutemme on lisensoitu monen eri tahon toimesta ja meillä on käytössä mm. Luotettava kumppani tilaajavastuutietojärjestelmä. Olemme myös Suomen Yrittäjien virallinen jäsen.

Linjateräs Oy — sertifioitu eduksesi. Suomen nopein ja laadukkain pulverimaalaus

ISO45001 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmäsertifikaatti

ISO 45001 on työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmästandardi sekä johtamismalli, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan. ISO 45001 -standardin mukaisen johtamismallin tarkoitus on ehkäistä työperäisiä kuolemia, tapaturmia, vahinkoa terveydelle ja edistää työhyvinvointia.

Linjateräs Oy — sertifioitu eduksesi. Suomen nopein ja laadukkain pulverimaalaus

ISO9001 Laatusertifikaatti

ISO 9001 -sertifiointiprosessi on vahva laatujärjestelmä ja ISO-laatustandardit ovat maailmanlaajuisesti tunnustettuja ja luotettavia. ISO 9001 -standardi  mahdollistaa mm. sen, että voimme suunnitella ja entisestään parantaa omaa laadunhallintajärjestelmäämme tuotteittemme, asiakkaiden tarpeiden ja riskien ympärille. 

Linjateräs Oy — sertifioitu eduksesi. Suomen nopein ja laadukkain pulverimaalaus

ISO14001 Ympäristösertifikaatti

ISO 14001 -sertifikaatti auttaa meitä mm. saavuttamaan ympäristöjohtamistavoitteemme esimerkiksi kehittämällä toiminnan hallintaa ja integroimalla ympäristönäkökohdat paremmin liiketoimintastrategiaan. Sertifikaatin myöntäjän suorittamat ympäristöjärjestelmän auditoinnit tukevat meitä edistämällä kaikkien liiketoiminta-alueidemme ympäristövaikutuksia, muiden ympäristöasioiden ohella.

Suomalaista Palvelua - Avainlippu - Linjateräs Oy

Avainlippu

Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Avainlippu myönnetään yrityksen tuottamien palveluiden ja tuotteiden kotimaisuusasteen perusteella. Merkin käyttöoikeuteen vaadittavat tiedot tarkistetaan yrityksiltä vuosittain.

Great Place To Work certification

Great Place To Work

Great Place To Work -sertifikaatti myönnetään yrityksille ulkopuolisen auditoinnin ja yrityksen työntekijöiden kanssa tehtävien haastatteluiden perusteella. Sertifikaatti mittaa paitsi yleistä työkokemusta, myös mm. luotettavuutta ja monia muita hyvän työpaikan mittareita.

Linjateräs – Luotettava Kumppani jäsen

Luotettava Kumppani

Luotettava Kumppani on sähköinen palvelu, joka helpottaa tilaajavastuulain velvoitteiden hoitamista. Palveluun kerätään yritysten tilaajavastuutiedot, joista koostetaan Luotettava Kumppani -raportti. Yrityksemme tilaajavastuutiedot ovat nähtävissä sähköisesti raporttipalvelussa, josta ne voidaan tarvittaessa ladata ja tallentaa asiakkaidemme käyttöön. Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja helposti tarkastettavissa. Se osoittaa yrityksen olevan rehti toimija, joka hoitaa velvoitteensa.


Lataa ja tarkastele sertifikaattejamme

ISO9001 (.pdf)

ISO14001 (.pdf)

ISO45001 (.pdf)

Jauhemaalaus on kestävä, kustannustehokas ja näyttävä tapa viimeistellä tuotteesi

Pulveri- eli jauhemaalaus on kestävä ja kustannustehokas pinnoitustapa etenkin metalleille. Olemme kehittäneet tehokkaan, modernisoidun maalausprosessin 7-vaiheisella esikäsittelyprosessilla ja seurannalla. Jauhemaalattu pinta on myös ympäristön kannalta kestävä ratkaisu ja se pysyy hyvänä jopa 50 vuotta.

Pulverimaalaus on ympäristölle ystävällinen valinta

Olemme tarkkoja hiilijalanjäljestämme, materiaaleista ja siitä miten niitä käytämme.

Pulverimaaleissa ei käytetä lainkaan kloorattuja hiilivetyjä eikä orgaanisia liuottimia, jolloin vältytään haihtuvien kaasujen ilmakehää kuormittavilta VOC-päästöiltä. Lisäksi keräämme maalauksessa niin sanotusti ohiruiskutetun maalin talteen ja käytämme sen uudelleen – maalin käyttöaste on siis lähes 100%.

Olemme kehittäneet myös paremman tavan pakata ja tehneet ympäristölle ystävällisempiä materiaalivalintoja. Kaiken tämän lisäksi, meillä on käytössä solumuovi-indeksi, jolla pystymme vertaamaan solumuovien määrää maalattuihin ratametreihin. Meille on myönnetty ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Kiinnostuitko?

Tuo tuotteesi meille pulverimaalaukseen


Tuotteesi tulevaisuus alkaa meiltä.

Linjateräs Oy

linjateräs — high-quality powder coating