Kokenut teollisuusmaalaamo apunasi joka tilanteessa


Toteutamme vuosikymmenten kokemuksella vaativatkin pintakäsittelyt kaikkien teollisuudenalojen tarpeisiin

Brändisi arvoinen teollisuusmaalaamo — ensiluokkaista ja näyttävää pintakäsittelyä sekä palveluita kaikille teollisuudenaloille

Linjateräs – Kokenut teollisuusmaalaamo kaikkien teollisuuden alojen tarpeisiin

Teollisuusmaalaamona pulverimaalauksen palvelukokonaisuutemme on suunniteltu eri teollisuudenalojen tarpeisiin.

Seitsemänvaiheisen esikäsittelyn sisältävän pulverimaalauksen lisäksi voimme tarjota sinulle mm. kokonaisvaltaisia laatupalveluita omassa laboratoriossamme, kasauspalveluita, suihkupuhdistusta automaattisella sinkolinjallamme ja monia muita täysin sinulle räätälöityjä palveluita — toimit millä teollisuudenalalla tahansa.

Toimimme aina asiakas ensin -periaatteen mukaisesti ja ratkaisemme haastavatkin pintakäsittelytilanteet eduksesi — nyt ja tulevaisuudessa.


”Linjateräs on viimeistellyt alumiinikomponenttiemme ja -profiiliemme pinnat huolellisesti ja nopeasti jo vuosien ajan. Maalausjälki on vastannut tiukkoja laatuvaatimuksiamme poikkeuksetta.”
Linjateräs — pulverimaalaus eli jauhemaalaus on ympäristölle ystävällinen tapa pinnoittaa kappaleesi tyylikkäästi

Pulverimaalattavan kappaleen enimmäismitat:

Leveys: 1 150 mm
Korkeus: 2 100 mm
Pituus: 6 600 mm
(jopa 9 100mm varauksin)

Pulverimaalaus on ympäristölle ystävällinen valinta

Olemme tarkkoja hiilijalanjäljestämme, materiaaleista ja siitä miten niitä käytämme.

Pulverimaaleissa eli jauhemaaleissa ei käytetä lainkaan kloorattuja hiilivetyjä eikä orgaanisia liuottimia, jolloin vältytään haihtuvien kaasujen ilmakehää kuormittavilta VOC-päästöiltä. Lisäksi keräämme maalauksessa niin sanotusti ohiruiskutetun maalin talteen ja käytämme sen uudelleen – maalin käyttöaste on siis lähes 100%.

Olemme kehittäneet myös paremman tavan pakata ja tehneet ympäristölle ystävällisempiä materiaalivalintoja. Kaiken tämän lisäksi, meillä on käytössä solumuovi-indeksi, jolla pystymme vertaamaan solumuovien määrää maalattuihin ratametreihin. Meille on myönnetty ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Kiinnostuitko?

Tuo tuotteesi meille pulverimaalaukseen

Tuotteesi tulevaisuus alkaa meiltä.

Linjateräs Oy

linjateräs — high-quality powder coating