Linjateräs Oy


Ratkaisemme pulverimaalauksen haasteet ja vastaamme tarpeisiisi kestävästi, innovatiivisesti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Nyt ja tulevaisuudessa.


Edistyksellinen alusta alkaen

Linjateräs Oy perustettiin vuonna 1965 ja ensimmäinen automaattinen maalauslinjamme starttasi 1970-luvulla. Siitä asti olemme vakavaraisena perheyrityksenä kehittäneet uusia innovaatioita ja kasvattaneet toimintaamme asiakkaidemme parhaan edun mukaisesti. Määrätietoisesti ja haasteita kaihtamatta.

Linjateräs Oy - Hallittua kasvua jo vuodesta 1965 saakka

Kestävästi kehittyvä kumppanuus ja tarpeesi mukaan skaalautuvat luotettavat palvelut

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja asiakkaiden tarpeiden mukaan mukautuvat ratkaisut ovat toimintamme ydintä. Investoimme myös koko ajan uuteen teknologiaan, että pystymme kehittämään jo entisestään luotettavaa palveluamme vielä paremmaksi ja moniulotteisemmaksi. Jo yli 200 pitkäaikaista asiakasta pienistä suuriin luottaa meihin ja palveluihimme. Ota siis ihmeessä yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö.

→ Ota yhteyttä

Korkea laatu syntyy ammattitaitoisen ja ajantasalla olevan henkilökuntamme käsissä

Korkea laatu on meille äärimmäisen tärkeää. Tarkan laadunvalvonnan ja toiminnanohjauksen ohella henkilöstöämme koulutetaan koko ajan. Seuraamme alan trendejä tarkasti, jotta pystymme tarjoamaan sinulle laatua paitsi tänään, myös jatkossa.

→ Ota yhteyttä

Esimerkillisyys syntyy turvallisuuden kautta

Haluamme toimia esimerkillisesti kaikin tavoin ja henkilöstömme työterveys ja -turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi toteutamme erilaisia turvallisuutta parantavia ratkaisuja ja monitoroimme niitä koko ajan. Siisteys on myös osa laatua ja turvallisuutta, josta pidämme huolen joka päivä.Linjateräs – Pyrimme olemaan alan tunnetuin brändi ja edelläkävijä Suomessa ja Euroopassa jonka perustana on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä alati päivittyvät palvelut.

Missio

Missionamme on tuottaa asiakkaalle hyötyjä kustannustehokkaan ja laadukkaan pintakäsittelyn sekä skaalautuvien palvelukokonaisuuksien avulla.

Visio

Pyrimme olemaan alan tunnetuin brändi ja edelläkävijä Suomessa ja Euroopassa jonka perustana on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä alati päivittyvät palvelut.


Arvot

Linjateräs - laatu, palveluasenne, edelläkävijyys ja hyvä fiilis on meille tärkeää.
Linjateräs — pulverimaalaus eli jauhemaalaus nopeasti, modernisti ja vankkumattomalla laadulla

Laatu

Haluamme olla markkinoiden laadukkain kokonaisratkaisujen tarjoja. Laadukkuus eri aspekteineen mahdollistaa laatujohtajuuden.

Laadusta emme tingi.

Palveluasenne

Välitämme oikeasti asiakkaistamme ja heidän tarpeistaan. Asiakkaan kuuntelemisesta ja ymmärryksestä syntyy pohja luottamukselle ja palveluillemme.

Luottamus lunastetaan kerta toisensa perään rehellisyydellä ja täsmällisellä palvelulla, joista syntyy kumppanuus. Koska toimintavarmuus on asiakkaittemme elinehto, joustamme tarvittaessa ja etsimme intohimoisesti parasta ratkaisua.

Edelläkävijyys

Jo Linjateräksen historia alkaa edelläkävijyydellä ja innovaatioilla, jotka johtivat Suomen ensimmäisen automaattijauhemaalauslinjan perustamiseen. Puhelinlankayhtiöstä tuli pulverimaalauksen erikoisasiantuntija.

Samaa asennetta ja innovatiivista edelläkävijyyttä pyrimme toteuttamaan joka päivä. Asiakkaittemme eduksi.

Hyvä fiilis

Hyvä yhteishenki ja fiilis ovat toimivan yrityksen perusta. Vaikka työ, sen laatu ja muut työhön liittyvät seikat otetaankin aina vakavasti, itseään ei aina tarvitse ottaa.

Huumori, yhdessäoleminen ja yleinen positiivisuus kuuluvat tärkeänä osana Linjateräksen ilmapiiriin.


Tarvitsetko tehokasta ja luotettavaa pulverimaalausta?

Tuo tuotteesi meille pulverimaalaukseen.

Lue lisää prosessista

Tuotteesi tulevaisuus alkaa meiltä.

Linjateräs Oy

linjateräs — high-quality powder coating