Ripustinpalvelut


Pystymme tarvittaessa valmistamaan ripustimet hyvin haastavan muotoisillekin tuotteillesi ensiluokkaista pulverimaalausta varten.

Tekninen ripustinosaamisemme mahdollistaa vaikeidenkin kappaleiden ripustuksen.


Valmistaako yrityksesi haastavan muotoisia kappaleita, joiden maalaaminen on osoittautunut hankalaksi? Meidän kanssamme moisesta ei tarvitse huolehtia.

Teemme tiivistä yhteistyötä Linjateräksen omistajaperheen omistaman konepajan Mansen Metallin kanssa, josta voimme tilata sinulle räätälöidyt ripustimet nopeasti.

Näin pystymme ripustamaan ja maalaamaan hyvin laaja-alaisesti haastaviakin kappaleita – kilpailukykyisesti ja tehokkaasti.

→ Lue lisää maalausprosessista

Linjateräksen moderni tapa ripustaa

vs.

Markkinoilla tyypillinen tapa ripustaa

Ripustustekniikkamme säästää rahaasi.

Tehollisesti 2,1 metriä korkea ja 200 metriä pitkä jatkuvatoiminen automaattimaalauslinjastomme mahdollistaa tehokkaan ja tiiviin ripustuksen joka takaa tasaisen laadun ja korkean kustannustehokkuuden. Se säästää paitsi rahaasi, myös ympäristöä.


Jauhemaalaus on kestävä, kustannustehokas ja näyttävä tapa viimeistellä tuotteesi

Pulveri- eli jauhemaalaus on kestävä ja kustannustehokas pinnoitustapa etenkin metalleille. Olemme kehittäneet tehokkaan, modernisoidun maalausprosessin 7-vaiheisella esikäsittelyprosessilla ja seurannalla. Jauhemaalattu pinta on myös ympäristön kannalta kestävä ratkaisu ja se pysyy hyvänä jopa 50 vuotta.

Pulverimaalaus on ympäristölle ystävällinen valinta

Olemme tarkkoja hiilijalanjäljestämme, materiaaleista ja siitä miten niitä käytämme.

Pulverimaaleissa ei käytetä lainkaan kloorattuja hiilivetyjä eikä orgaanisia liuottimia, jolloin vältytään haihtuvien kaasujen ilmakehää kuormittavilta VOC-päästöiltä. Lisäksi keräämme maalauksessa niin sanotusti ohiruiskutetun maalin talteen ja käytämme sen uudelleen – maalin käyttöaste on siis lähes 100%.

Olemme kehittäneet myös paremman tavan pakata ja tehneet ympäristölle ystävällisempiä materiaalivalintoja. Kaiken tämän lisäksi, meillä on käytössä solumuovi-indeksi, jolla pystymme vertaamaan solumuovien määrää maalattuihin ratametreihin. Meille on myönnetty ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Kiinnostuitko?

Tuo tuotteesi meille pulverimaalaukseen


Mitä ottaa huomioon kun tuot tuotteesi pulverimaalattavaksi?

Maalipinta viimeistelee tuotteesi näyttäväksi. Se ei kuitenkaan peitä tuotteesi muotoja. Toisin sanoen, jos tuotteessasi on epätasaisuuksia tai muita epäkohtia, maalipinta ei pysty niitä korjaamaan. Muista siis aina valmistaa tuotteesi huolellisesti ennen maalausta. Esimerkiksi, jos siinä näkyy viimeistelemättömiä hitsaussaumoja tai muuta vastaavaa ennen maalausta, näkyvät ne maalauksen jälkeenkin, mutta maalattuina.

Tuotteesi tulevaisuus alkaa meiltä.

Linjateräs Oy

linjateräs — high-quality powder coating