Modernisoitu pulverimaalaus eli jauhemaalaus


Modernisoimme pulverimaalauksen, että saisit 700% enemmän mielenrauhaa

Haluamme tarjota vain ensiluokkaista ja modernia pulverimaalausta sinulle.

Siksi loimme 7-vaiheisen esikäsittelyn, kätevän prosessiseurannan sekä uudenlaisen tavan ripustaa. 

Lisäksi käytössämme on mm. yhteistyössä VTT:n kanssa meille räätälöidysti suunniteltu ja toteutettu automaattimaalauskaappi joka takaa sinulle paitsi Suomen nopeimmat värin vaihdot, myös tasaisen ja kestävän jäljen. Joka kerta.

Mitä on jauhemaalaus eli pulverimaalaus?

Jauhemaalaus on kestävä, kustannustehokas ja näyttävä tapa viimeistellä tuotteesi.

Pulverimaalaus eli jauhemaalaus on laadukkain pinnoitustapa etenkin metalleille. Jauhemaalattu pinta on myös ympäristön kannalta kestävä ratkaisu ja se pysyy hyvänä jopa 50 vuotta.

Automatisoitu, tehokas ja laadukas maalausprosessimme 7-vaiheisella esikäsittelyllä ja reaaliaikaisella seurannalla on suunniteltu helpottamaan sinun elämääsi.

Saat meiltä optimoidusti pulverimaalatut tuotteesi 1-5 työpäivässä.

Pulverimaalaus eli jauhemaalaus on laadukkain pinnoitustapa etenkin metalleille. Jauhemaalattu pinta on myös ympäristön kannalta kestävä ratkaisu ja se pysyy hyvänä jopa 50 vuotta.

200 metriä pitkä automaattinen maalauslinjastomme mahdollistaa laadukkaan ja tehokkaan maalauksen.

Tehollisesti 2,1 metriä korkea ja 200 metriä pitkä jatkuvatoiminen automaattimaalauslinjastomme mahdollistaa tehokkaan ja tiiviin ripustuksen ja maalauksen joka maksimoi saamasi asiakashyödyn. Säästämme paitsi rahaasi, myös ympäristöä.

Automaattilinjastomme lisäksi ammattimaiset maalarimme viimeistelevät ja laatutarkastavat tuotteesi.

Käytössämme on 10 kpl automaattiruiskuja ja 2 + 2 kpl käsiruiskuja. Moniosainen ISO 9001:2015 -sertifioitu laadunvalvontamme kattaa koko tuotantoprosessin.Pulverimaalattu tuote on viimeistellyn näköinen.

Märkämaalaukseen verrattuna pulverimaalaus parantaa huomattavasti tuotteesi korroosiokestävyyttä ja siinä ei ole valumia. Pulverimaali myös pyöristää tuotteesi teräviä kulmia. Sileä, tasainen ja kiiltävä maalipinta viimeistelee lopputuotteesi arvokkaan näköiseksi.

”Linjateräs on viimeistellyt alumiinikomponenttiemme ja -profiiliemme pinnat huolellisesti ja nopeasti jo vuosien ajan. Maalausjälki on vastannut tiukkoja laatuvaatimuksiamme poikkeuksetta.”
Linjateräs — Laadukas pulverimaalaus eli jauhemaalaus

Pulverimaalattavan kappaleen enimmäismitat:

Leveys: 1 150 mm
Korkeus: 2 100 mm
Pituus: 6 600 mm
(jopa 9 100mm varauksin)

Pulverimaalaus on ympäristölle ystävällinen valinta

Olemme tarkkoja hiilijalanjäljestämme, materiaaleista ja siitä miten niitä käytämme.

Pulverimaaleissa eli jauhemaaleissa ei käytetä lainkaan kloorattuja hiilivetyjä eikä orgaanisia liuottimia, jolloin vältytään haihtuvien kaasujen ilmakehää kuormittavilta VOC-päästöiltä. Lisäksi keräämme maalauksessa niin sanotusti ohiruiskutetun maalin talteen ja käytämme sen uudelleen – maalin käyttöaste on siis lähes 100%.

Olemme kehittäneet myös paremman tavan pakata ja tehneet ympäristölle ystävällisempiä materiaalivalintoja. Kaiken tämän lisäksi, meillä on käytössä solumuovi-indeksi, jolla pystymme vertaamaan solumuovien määrää maalattuihin ratametreihin. Meille on myönnetty ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Kiinnostuitko?

Tuo tuotteesi meille pulverimaalaukseen


Mitä kannattaa ottaa huomioon kun tuot tuotteesi pulverimaalattavaksi?

Maalipinta viimeistelee tuotteesi näyttäväksi. Se ei kuitenkaan peitä tuotteesi muotoja tai korjaa niitä. Toisin sanoen, jos tuotteessasi on epätasaisuuksia tai muita epäkohtia, maalipinta ei pysty niitä korjaamaan. Muista siis aina valmistaa tuotteesi huolellisesti ennen maalausta. Esimerkiksi, jos siinä näkyy viimeistelemättömiä hitsaussaumoja tai muuta vastaavaa ennen maalausta, näkyvät ne maalauksen jälkeenkin, mutta maalattuina.

Tuotteesi tulevaisuus alkaa meiltä.

Linjateräs Oy

linjateräs — high-quality powder coating