Linjateräksen mittavan hallilaajennuksen kokonaisurakasta tehtiin sopimus Meijou Oy:n kanssa. Kuvassa havainne valmiista laajennuksesta.

Linjateräksen mittava hallilaajennusurakka käynnistyy keväällä yhteistyössä Meijou Oy:n kanssa

Linjateräksen mittavan hallilaajennuksen kokonaisurakasta tehtiin sopimus Meijou Oy:n kanssa. Uuden laajennuksen kokonaisala on noin 2500 m2 ja urakka aloitetaan kevään aikana. Uudet tilat ovat valmiit loppuvuodesta 2023.

Mahdollistamme asiakkaidemme kasvun

Lähdimme tähän mittavaan investointiin täyttääksemme asiakkaidemme toiveet ja mahdollistaaksemme heille merkittävän kasvuloikan. Ilman suurta panostusta logistisiin tiloihin myös oman kasvumme rajat olisivat tulleet vastaan ensi vuoden alkajaisiksi, joten päätimme tarttua härkää sarvista ja lähteä luomaan markkinoille täysin poikkeuksellista palvelukokonaisuutta.

Investointimme mahdollistaa asiakkaillemme heidän tuotteidensa puskurivarastoinnin 8 metrin vapaalla korkeudella ja samoissa tiloissa kykenemme tuottamaan laajan kirjon asiakkaidemme elämää helpottavia lisäpalveluita. Olemme viimeisen kolmen vuoden aikana kasvattaneet liikevaihtoamme yli 70 prosenttia, joten investointimme tulee enemmän kuin tarpeeseen.

Rakennushankkeen avulla kykenemme jatkamaan kasvuamme ja ennustammekin liikevaihtomme kasvavan vielä yli 50 prosenttia nopealla aikataululla”, toteaa Linjateräksen myyntijohtaja Ari Kesti.

20 uutta työntekijää

Rakennusprojektiin halusimme kumppaniksemme rautaisen ammattilaisen, joka kykenee rakentamaan kipeästi kaipaamamme hallin sovitussa tiukassa aikataulussa ja ottamaan urakasta kokonaisvastuun. Kilpailutuksen aikana rakennusliike Meijou Oy vakuutti meidät erittäin ammattitaitoisella otteellaan heti alusta lähtien.

Kovassa kustannuspaineessa Meijoun innovatiivisuus mahdollisti hankkeemme toteutuksen niin, että emme joutuneet tinkimään piiruakaan tilojemme toimivuudesta asiakkaidemme tarpeita ajatellen. Hankkeen mahdollistama kasvu tulee työllistämään noin 20 uutta henkilöä lisää nopeassa aikataulussa”, kertoo Linjateräksen toimitusjohtaja Tero Viitanen.

Tarmokasta yrittäjyyttä

On mahtavaa, että Meijou pääsee osaksi Linjateräksen kasvutarinaa, jossa hyvin suunnitellusta visiosta tehdään totta. Juuri tällaista innovatiivista, tarmokasta ja eteenpäin katsovaa yrittäjyyttä Pirkanmaalla tarvitaan”, kehuu rakennusliike Meijou Oy:n toimitusjohtaja Marko Kuusisto.

Lisätietoja antaa:
Tero Viitanen, toimitusjohtaja,
Linjateräs Oy,
p. 040 521 5183, 
tero.viitanen@linjateras.fi

Johanna Partanen,
myynti- ja hankejohtaja,
Meijou Oy,
p. 040 841 6517,
johanna.partanen@meijou.fi

Linjateräksen mittavan hallilaajennuksen kokonaisurakasta tehtiin sopimus Meijou Oy:n kanssa. Kuvassa havainne valmiista laajennuksesta.
Havainnekuva laajennuksesta.
Linjateräksen mittavan hallilaajennuksen kokonaisurakasta tehtiin sopimus Meijou Oy:n kanssa. Kuvassa laajennuksen pohjapiirustus.
Pohjapiirustus laajennuksesta.
Linjateräs Oy:n liikevaihdon kehitys.
Linjateräksen liikevaihdon kehitys.
Linjateräksen mittavan hallilaajennuksen kokonaisurakasta tehtiin sopimus Meijou Oy:n kanssa. Kuvassa Linjateräksen ja Meijou Oy:n edustajia.
Linjateräs Oy:n ja Meijou Oy:n edustajia yhteiskuvassa.