Linjateräs Oy sinkopuhdistuslinja

Automaattinen sinkopuhdistuslinja täydentämässä palvelutarjontaamme

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että heti vuoden 2023 alusta palvelutarjontamme päivittyi entisestään automaattisella sinkopuhdistuslinjalla. Sen avulla pystymme puhdistamaan ja käsittelemään kappaleesi jauhemaalausta varten entistäkin tehokkaammin.

Teräsrakeella toteutettu sinkopuhdistus on teräsrakenteiden puhdistusmenetelmistä tehokkain ja nopein. Sinkopuhdistuksessa käytettävä puhallusmateriaali on kierrätettävää teräshiekkaa, särmikästä teräsmursketta tai lankakatkoa.

Suihkupuhdistuksella poistetaan kappaleiden pinnasta mm. ruoste, valssihilse, leikkuu- tai hitsausoksidi ja muut epäpuhtaudet. Ei muuta kuin tervetuloa tuomaan materiaalisi meille sinkopuhdistukseen ja ensiluokkaiseen pintäkäsittelyyn.

> Lue lisää automaattisesta sinkopuhdistuslinjastamme täällä

Vuoden alkajaisiksi myös ISO 45001:2018 Työturvallisuussertifikaattiin tähtäävä projekti käynnistyi

Vuoden alusta saimme ponkaistua käyntiin myös uuden projektin, jonka tavoitteena on saavuttaa kevään aikana ISO 45001:2018 Työturvallisuussertifikaatti, muita sertifikaatteja ja lisenssejämme täydentämään.

Linjateräs Oy:n uusi sinkopuhdistuslinja Linjateräksen tehtaalla
Uusi automaattinen sinkopuhdistuslinja tehtaamme tiloissa valmiina palvelemaan sinua
Materiaali ennen sinkopuhdistusta ja sen jälkeen
Kuumasinkitty materiaali ennen sinkopuhdistusta ja sen jälkeen
Puhdistettu sinkkipinta laboratoriomme testattavana