Linjateräs ja LK Porras yhteistyössä. Yhteistyössä on voimaa.

Linjateräksen ja LK Portaan yhteistyö: “poikkeuksellinen palvelukonsepti”

Linjateräs on LK Portaan tärkeä kumppani

LK Porras valmistaa erilaisia teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita, ja Linjateräs vastaa LK Portaan tuotteiden pulverimaalauksesta. Pienimuotoisesti alkaneesta yhteistyöstä on kasvanut poikkeuksellinen palvelukonsepti, kuvailee Linjateräksen myyntijohtaja Ari Kesti.

Linjateräs on Suomen suurin teollisuuden pulverimaalausalihankkija, ja yksi asiakkaistamme on leppävirtalainen LK Porras. LK portaan tuotevalikoimaan kuuluvat teräsportaat, kierreportaat, tasokaiteet, suojakehät ja pyörätuoliluiskat, joita yritys valmistaa rakentajien ja teollisuuden tarpeisiin. Pulverimaalaus on paras ratkaisu tällaisten tuotteiden kestävään pinnoitukseen.

Molemmat yritykset, sekä LK Porras että Linjateräs, panostavat moderneihin laitteisiin ja työskentelytapoihin. “Pulverimaalaus tuotetaan Suomen tehokkaimmalla tuotantolinjalla, ja laatu varmistetaan laboratoriossa”, Kesti kuvaa Linjaterästä.

LK Design System -suunnittelutyökalun ansiosta LK Porras pystyy puolestaan toimittamaan mittatarkat kuvat vakiotuotteina valmistettavista kierreportaista ja suorista portaista jo tarjousvaiheessa. Lisäksi LK Porras hyödyntää modulaarisuutta. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että portaan valmistuksessa käytetään valmiita komponentteja. Se taas nopeuttaa toimituksia viikoilla.

Kummatkin yritykset ovat kasvaneet ja kehittyneet viime vuosina nopeaan tahtiin. Se heijastuu myös Linjateräksen ja LK Portaan yhteistyössä, Ari Kesti kertoo. “Alkujaan pienimuotoisesta yhteistyöstä on rakennettu poikkeuksellinen palvelukonsepti, joka mahdollistaa haastavien teräsrakenteiden maalauksen kolmessa päivässä niiden toimittamisesta.”

Yhteistyötä LK Portaan kanssa Kesti kuvailee helpoksi ja vaivattomaksi. ”Kaikki perustuu molemminpuoliseen luottamukseen, se tekee työstä helppoa. Jaamme myös saman tavoitteen: loppuasiakkaan tyytyväisyys.”

LK Porras on myös tärkeä asiakas Linjateräkselle. “Se edustaa sen tapaista teollisuutta, joka meillä on fokuksessa. LK Porras on meidän näköinen ja toivottu asiakas”, Kesti kuvailee.

LK Portaan nettisivut

Linjateräs ja LK Porras yhteistyössä. Yhteistyössä on voimaa.