Linjateräs – hyvä työpaikka / Great Place To Work certification

Linjateräkselle Suomen Parhaat Työpaikat -sertifikaatti: tätä tarkoittaa Great Place to Work

Linjateräkselle on myönnetty Great Place To Work™ -sertifikaatti.

Sertifikaatti on tunnustus yrityksen hyvästä työntekijäkokemuksesta, joka kertoo, että työntekijät viihtyvät työpaikallaan ja luottavat työnantajaansa. Hyvä työpaikka rakennetaan luottamuksen, arvojen ja johtamisen kautta.

Validointiprosessi sisältää mm. syvällisiä haastatteluita työntekijöiden kanssa, joten sertifikaatin myöntämiseen vaikuttaa suoraan työntekijöiden palaute työpaikastaan. 

Uskomme siihen, että tyytyväiset työntekijät palvelevat asiakkaamme parhaiten. Olemmekin erittäin iloisia siitä, että Linjateräs läpäisi auditointiprosessin kirkkaasti ja olemme nyt myös Great Place To Work -sertifioitu yritys.

Lue tutkimustuloksen kohokohdat ja katso yritysprofiilimme Great Place To Work Finlandin nettisivuilta.

Great Place To Work certification

Voit lukea lisää sertifikaatista täällä

Töihin Linjateräkselle?

Jos olet kiinnostunut liittymään koko ajan kasvavaan joukkoomme ja koet, että haluaisit tulla meille töihin rakentamaan entistä parempaa ja nykyaikaisempaa pulverimaalauskokemusta asiakkaillemme hyvässä työympäristössä, lue lisää täältä ja laita työhakemusta tulemaan.