Linjateräs on Pirkanmaan vuoden yrittäjä 2024 - kuva: visual rama

Linjateräs on Pirkanmaan vuoden yrittäjä 2024

Saimme eilen illalla upean tunnustuksen, kun meidät palkittiin Pirkanmaan Vuoden Yrittäjänä. Tämä arvostettu tunnustus lämmittää arjen aherruksen lomassa erityisellä tavalla, ja antaa Linjateräksen yrittäjille, Tero ja Sini Viitaselle ja Ari Kestille ja kaikille Linjateräksen työntekijöille entistäkin enemmän intoa palvella asiakkaitamme hyvin.

Yhtiömme pitkä historia ulottuu aina vuoteen 1965 saakka, ja matkan varrella jokainen vetovastuussa ollut yrittäjä on tuonut oman osaamisensa ja ahkeruutensa osaksi Linjateräksen tekemisen kulttuuria.

Olemme tehneet viimeisen reilun kolmen vuoden aikana hurjasti töitä, jotta saisimme mullistettua omalla toimialallamme mm. laadun käsitteen ja jauhemaalaukseen linkittyvän palvelukokonaisuuden kattavuuden. Rohkeilla investoinneilla, asiakkaidemme tukemana, olemme rakentaneet palvelukonseptin, joka mahdollistaa toimitukset kolmen päivän toimistusajalla ja tekee tuottamastamme laadusta täysin läpinäkyvää asiakkaillemme.

Haluamme kehittää tekemistämme joka päivä hiukan pidemmälle ja luoda uusia työpaikkoja, jotta asiakkaamme menestyisivät haastavassa markkinassa tulevaisuudessakin. Iso kiitos saamastamme tunnustuksesta Pirkanmaan Yrittäjät ry:lle, hienolle henkilöstöllemme ja kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka ovat tehneet tästä mahdollista!

Haluamme onnitella samalla myös Pirkanmaan Vuoden Nuorta Yrittäjää, Taneli Ristmeriä ja Tampereen Vuoden Yrittäjää, Auri Kanasta. Heidän tarinansa ovat upea osoitus siitä, että intohimolla tekeminen ja yrittäminen kantaa joskus upeaa hedelmää!

Linjateräs on Pirkanmaan vuoden yrittäjä 2024 - kuva: visual rama

Artikkelin kuvat: Visual Rama