Ari Kesti - Linjateräs

Uusi Myyntijohtaja Ari Kesti osakkaaksi Linjateräksen konserniin 1.3.2021 alkaen

Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsen tekemään työtäni työnantajan näkökulmalla höystettynä. Sain upean mahdollisuuden liittyä Linjateräksen loistotiimiin yhtiön osakkaana. Näin 42-vuotiaana tuntuu mahtavalta päästä kehittämään erinomaisesti johdetun yhtiön liiketoimintaa ja myyntiä osaomistajana, Ari toteaa.

Linjateräksessä on tekemisen meininki ja asiakaslähtöisyys aidosti yrityskulttuurin DNA:ssa. Siinä on loistava perusta lähteä kehittämään nykyisiä ja uusia palvelukokonaisuuksia eteenpäin. Upeaa lähteä tekemään asiakkaidemme elämästä helpompaa tämän tiimin voimin!

Iso kiitos tästä varsin ainutlaatuisesta mahdollisuudesta yhtiökumppaneilleni Tero ja Sini Viitaselle!

Ari Kesti - Linjateräs